Eddy Snelders: “Engels is komediant”

DINSDAG, 6 MEI 2014, 02:45 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

In De Kleedkamer hadden de analisten maandagavond maar weinig begrip voor de theatrale val van Club-verdediger Björn Engels na de lichte kopduw van Aleksander Mitrovic. Over de Serviër beperkte de commentaar zich tot “niet slim.”


Iedereen rond de tafel was het erover eens dat het gedrag van Björn Engels compleet onnodig was, zeker voor een jongen van negentien. Niemand ontkende dat Nzolo geen rood had mogen geven, maar toch werd er geopperd dat beide spelers geel geven misschien wel een betere keuze was geweest.

Daarnaast haalde Eddy Snelders nog een andere fase aan waarin Engels een hoofdrol speelde. Enkele minuten voor het incident met Mitrovic, was Engels al eens voor dood neergegaan in de zestien van Anderlecht, nadat Tielemans zuiver de bal speelde. Op de beelden was nochtans duidelijk te zien dat Tielemans hem niet eens raakte.

Dat Engels de Paars-witte recordtransfer een uitsluiting probeerde aan te smeren valt ergens nog te begrijpen. Dat hij één van zijn ploegmaats bij de Belgische beloften probeerde te naaien, helemaal niet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.