"Anderlecht deed amper moeite voor Januzaj"

WOENSDAG, 7 MEI 2014, 11:50 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens Dirk De Vriese, de manager van Adnan Januzaj, deed Anderlecht amper inspanningen om zijn poulain te houden. "Ze liepen vooral hoog op met de broertjes Musonda. Adnan werd nooit als een uitzonderlijk talent beschouwt."


"Eigenlijk heeft Anderlecht Januzaj gewoon laten vertrekken", vertelt De Vrieze in Sport/Voetbalmagazine. "Ze deden meer moeite voor de kleine Musonda. Ik vind dat je een groot talent uit de eigen opleiding altijd moet beschermen, maar dit was bij Adnan blijkbaar niet zo."

Met deze uitlatingen gaat De Vrieze in tegen wat manager Herman Van Holsbeeck altijd verkondigde. Volgens hem zwaaide Anderlecht met veel geld om Januzaj te houden, maar toen was het al te laat. "Van Holsbeeck werd pas later op de hoogte gebracht. Om de meubelen te redden en hem toch nog te houden, bood Anderlecht een aardige som. Meer dan wat hij bij Manchester ging verdienen, maar Adnan heeft het nooit voor het geld gedaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.