De mening van de bookmakers

WOENSDAG, 7 MEI 2014, 16:42 - jds93
Anderlecht-Online No Image Found

Komende zondag kan Anderlecht voor het eerst dit seizoen de leiding overnemen van Standard. Hiervoor moet het zelf winnen van KRC Genk en hopen op puntenverlies bij de Luikenaars. We blikken vooruit samen met de bookmakers.


Als Anderlecht er zondag in slaagt KRC Genk in bedwang te houden en bijgevolg de 3 punten thuis weet te houden en bovendien Standard met de punten morst in eigen huis tegen Club Brugge dan wordt paars-wit voor het eerst dit seizoen leider. Twee speeldagen voor het einde zou dit een serieuze optie op de titel kunnen betekenen. Maar u merkt het al, er zijn behoorlijk wat voorwaarden te vervullen om dit mirakel te laten voltrekken. Om de waarschijnlijkheid na te gaan leggen we ons oor te luister bij de bookmakers.

Volgens de bookmakers lijdt het geen twijfel dat RSC Anderlecht de volle buit pakt tegen de Genkenaars. Dat het daarmee echter leider wordt in deze play-offs wordt dan weer minder waarschijnlijk geacht. Volgens diezelfde bookmakers echter kan Standard toch licht van het thuisvoordeel genieten. Al zijn de meningen hierover meer verdeeld.

Of deze hersenspinsels bewaarheid worden weten we zondag:
Standard - Club Brugge is er al om 14u30,
Anderlecht - KRC Genk besluit de 8e speeldag om 18u.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.