Midden-Oosten lonkt voor Vargas

VRIJDAG, 9 MEI 2014, 06:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens het Laatste Nieuws heeft Ronald Vargas beslist een punt te zetten achter zijn verblijf bij Anderlecht. De Venezolaan zou weldra een contract voor twee jaar tekenen bij een club in het Midden-Oosten.


Vargas kan rekenen op interesse uit Spanje, Portugal, Frankrijk, Griekenland, Zwitserland, de Verenigde Staten en het Midden-Oosten. Vooral het Midden-Oosten, waar hij het dubbele kan verdienen dan bij Anderlecht, spreekt Vargas aan. Eind deze week tekent hij er naar alle waarschijnlijk een tweejarig contract.

Nadien zou hij dan naar de Verenigde Staten trekken. David Beckham wil namelijk over twee jaar een ploeg in Miami starten en rekent dan op Vargas om Venezolaanse spelers en publiek aan te trekken.

In 2011 werd de speler voor 2,5 miljoen euro gekocht van Club Brugge na een zware knieblessure. Hij speelde bij Anderlecht 25 competitiewedstrijden, stond 9 keer in de basis en maakte 4 doelpunten. Anderlecht wil Vargas wel houden, maar dan moet hij wel financieel inleveren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.