Verhuurde spelers: Heylen en Canesin gelijk

ZATERDAG, 10 MEI 2014, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Voor een aantal verhuurde spelers staat er nog wat op het spel dezer dagen. Zo strijdt Michaël Heylen met Fernando Canesin en Fede Vico voor de winst in de finale van Play-Off 2. In de heenmatch speelden ze gisteren 2-2 gelijk.


Heylen en Canesin speelden de hele wedstrijd. Fede Vico viel in na 84 minuten. Canesin pakte zijn vijfde gele kaart en mist zo de terugwedstrijd. Een bewuste keuze. "Het was afgesproken met de coach. Als ik nog een beetje vakantie wil, moest ik daar vandaag iets aan doen. Ik stap dinsdag op het vliegtuig naar Brazilië. Ik begin zo zeker ook zonder schorsing aan het nieuwe seizoen", aldus Canesin in Het Laatste Nieuws.

Volgende week zaterdag staan Oostende en Kortrijk opnieuw tegenover elkaar voor de terugwedstrijd in Oostende. Als Kortrijk wint, speelt het tegen de nummer vier uit Play-Off 1 voor een Europees ticket. Wint Oostende, dan vindt dit duel niet plaats aangezien Oostende geen Europese licentie gekregen heeft.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.