Jestrovic lonkt naar Premiership

WOENSDAG, 15 JUNI 2005, 17:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Jestrovic droomt luidop van een transfer naar Engeland ondanks interesse van Paris St Germain, Bordeaux en Celta Vigo. De 29-jarige spits werd dit seizoen nog topscoorder in de Belgische competitie ondanks 3 maand afwezigheid.

Eerder op het seizoen werd hij reeds gelinkt aan Blackburn, Aston Villa en Portsmouth. De waarde van 'Jestrogol' wordt geschat op 1,5 miljoen EUR. Hij geniet nog van het Belgisch voetbal, maar voelt dat de tijd voor een transfer gekomen is.

Jestrovic: "Ik hou van Anderlecht en heb een titel kunnen behalen, heb in de CL gespeeld en ben topscoorder maar een transfer (naar Engeland) zou een nieuwe uitdaging voor me zijn. Er is interesse van PSG, Bordeaux en Celta Vigo maar Engeland is mijn eerste keuze en een droom zou werkelijkheid worden als ik daar zou kunnen spelen. Engeland heeft het beste kampioenschap in de wereld en het is niet zoals in Frankrijk of Spanje waar je maar 3 of 4 topteams hebt. Alle clubs in de Premierleague zijn topclubs."

Jestrovic ziet zijn mogelijke overgang naar een Engelse club als een hoogtepunt in zijn carriere: "Ik zal de goal die ik maakte tegen Engeland nooit vergeten en hoop er nog te maken, maar dan voor een Engelse ploeg. "

Zijn manager voegt daar aan toe: "Jestro is realistisch en wacht alles rustig af. Er zijn op dit ogenblik veel speculaties en geruchten maar nog niets in concreet. Er zijn verregaande interesses vanuit Frankrijk en Spanje maar hij wil naar Engeland."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.