Opluchting bij Mitrovic na wedstrijd tegen Club

ZATERDAG, 10 MEI 2014, 17:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

De schrik zat er bij Mitrovic goed in na zijn rode kaart tegen Club,na de wedstrijd kwam er een breedlachende Serviër uit de kleedkamer. Hij kreeg de voorbije week heel wat kritiek te slikken maar heeft die goed geïncasseerd.


Na de wedstrijd werd hij voorafgegaan door zijn glimlach, na 45min bibberen uit schrik dat ze gingen verliezen. De opluchting was groot bij Mitrovic , commentaar wou hij evenwel niet geven. Toch werd nog eens duidelijk dat de Serviër uiteindelijk nog een tiener is toen hij met brede glimlach een kushandje gooide naar de wachtende pers. Eigenlijk kan je hem bestempelen als een grote teddybeer met zijn scherpe en speelse trekjes.

De haat-liefde verhouding met Mitrovic blijft duren, en de rode kaart die hij kreeg op Brugge, heeft daar ook geen deugd aan gedaan. Hij heeft de voorbije weken heel wat kritiek over hem heen gehad, maar gaat daar goed mee om, volgens Hasi. Deze week kreeg hij een opgewekte Mitrovic te zien op training.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.