"Titel nu niet halen zou ontgoocheling zijn"

DONDERDAG, 15 MEI 2014, 08:03 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht staat op een zucht van de titel, en eerlijk wie had dit nog gedacht na een seizoen als dit. Ook al verklaarde Besnik Hasi tegenover de pers dat de derde plek het doel is, Van Holsbeeck zou toch graag die titel willen.


De 33ste zou het dan zijn, en paars-wit heeft alles in eigen handen. Wint het de laatste twee duels, d.i. tegen Zulte Waregem en Lokeren, dan is het kampioen. "Als je het op twee speeldagen van het einde uit handen geeft, dan zal ik ontgoocheld zijn", geeft de manager toe in Het Nieuwsblad. "Dit was het moeilijkste seizoen sinds ik hier begon, in 2003."

Hij heeft alvast veel lof voor Besnik Hasi: "De manier waarop Hasi de spelersgroep liet reageren is straf." Van Holsbeeck voegt hieraan toe dat kampioen spelen, of zelfs de CL-voorrondes halen, deze jonge ploeg een "extra boost" zal geven.

Vreest Anderlecht voor een vertrek van topspelers? Van Holsbeeck wil alvast de groep samenhouden, dit minstens voor één jaar. Enkel met Kouyaté is er een afspraak dat hij weg mag als er een goed voorstel is.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.