Rustverslag: Anderlecht leidt met 0-2

DONDERDAG, 15 MEI 2014, 21:29 - Skyhawk

Anderlecht is weer 45 minuten dichter bij de titel gekomen. Aan de rust staat paars-wit 0-2 voor bij Zulte Waregem. Najar miste een reuzekans na een paar minuten. De 0-1 van Mitrovic werd onterecht afgekeurd.

Niet veel later lukte het dan toch: Kouyaté duwde de bal over alles en iedereen in doel. Op een counter trapte diezelfde Koutayé nog op de lat, terwijl Bossu al was voorbij gesneld. In een quasi identieke fase lukte het iets later wel toen Bruno de keeper omspeelde en binnen legde.

Zulte Waregem kon daar absoluut niets tegenover stellen en mag blij zijn met slechts twee goals achterstand bij de pauze.

Brugge staat aan de rust 1-1 gelijk in Genk en Standard leidt met 0-2 bij Lokeren. Als de stand zo blijft heeft Anderlecht genoeg aan een gelijkspel op de laatste speeldag.