Verzamelde reacties: Kouyaté, Hasi, ...

VRIJDAG, 16 MEI 2014, 07:18 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Eén punt, dat rest er tussen Anderlecht en de titel. Het geloof is er bij iedereen maar Cheikhou Kouyaté blijft toch nuchter. "De titel is nog niet binnen", aldus de Senegalees na de wedstrijd.


"Vorig jaar liep het tegen Zulte Waregem bijna mis, we moeten dus met onze beide voeten op de grond blijven staan", besluit hij.

Ook de trainer, Besnik Hasi, is duidelijk: "We gaan tegen Lokeren niet speculeren op een punt. We gaan nu voor een zege thuis tegen Lokeren, we hopen hierbij op heel wat steun van het publiek."

Hetzelfde horen we ook bij Olivier Deschacht: "Het is nog niet gedaan, het worden nog twee stressvolle dagen. We moeten geconcentreerd naar die match tegen Lokeren toeleven. Deze club gaat nu eenmaal altijd voor de titel." De verdediger is ook vol lof over Hasi. "Dit is zijn succes, ongelofelijk hoe hij de groep scherp heeft gekregen. Nergens valt er een negatief woord."

Massimo Bruno is dan weer van mening dat Anderlecht voor de titel speelt dankzij verlies door de concurrenten. "Tegen Lokeren gaan we volop voor de overwinning."

Enkele reacties van na de wedstrijd zijn ook hier te bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.