Verzamelde reacties van spelers

ZONDAG, 18 MEI 2014, 18:27 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Al de spelers waren dolgelukkig met de titel. We hebben voor u de belangrijkste reacties verzameld va Silvio Proto, Massimo Bruno, Kouyaté, Guillaume Gillet, Anthony Vanden Borre, Dennis Praet en Olivier Deschacht.


Silvio Proto: "Het was niet makkelijk maar als je naar de laatste wedstrijden kijkt is dit verdiend. We zijn echte kampioenen. Ik heb wel een dubbel gevoel want ik heb nu pijn aan m'n hand en ik kan het niet vieren zoals ik gehoopt had. Het is mijn zesde titel in mij 13 jaar als prof."

Massimo Bruno: "Het is prachtig. Dit was absoluut niet verwacht. We hadden heel wat ups en downs maar we hebben ons op het juist momenten kunnen herpakken. We vochten tot het einde en dit is onze verdienste."

Guillaume Gillet: "Ik herinner me de eerste wedstrijd van de play-offs. We verloren van Standard en stonden acht punten achter. Iedereen zei dat het seizoen dan gedaan was voor ons. Maar konden ons herpakken. Dit is absoluut niet onverdiend want je wint zeven keer van de beste ploegen van België."

Anthony Vanden Borre: Dit was absoluut geen makkelijk seizoen, het is dan ook de mooiste titel voor mij tot nu toe. Ik ga nu twee dagen feesten en dan gaat alle concentratie naar Brazilië."

Dennis Praet: "Dit is mijn derde en mooiste titel. Tijdens het seizoen hebben we veel kritiek over ons heen gekregen maar dit is nu ons antwoord."

Olivier Deschacht: "We hadden de tweede plek op het oog maar nu zijn we kampioen. Wat een seizoen! Gelukkig konden we kalm blijven en met beide voeten op de grond blijven. En kijk, nu zijn we kampioen. Dit is mijn beste seizoen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.