Nog steeds interesse in Batshuayi en Hazard

MAANDAG, 19 MEI 2014, 23:45 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck was deze avond te gast in het programma La Tribune. Daarin verklaarde hij dat Anderlecht nog steeds interesse toont in Thorgan Hazard en zelfs Michy Batshuayi.


De manager benadrukte dat Anderlecht voorstander is van de play-offs omdat het goed is voor het Belgische voetbal. "Maar de halvering van de punten brengt een enorme druk met zich mee en hieronder lijdt het spel."

Bij de laatste wedstrijd werd Anthony Vanden Borre door de supporters bekroond als beste speler van het seizoen. "In die 11 jaar is dit mijn mooiste transfer ooit", aldus Van Holsbeeck. "Bij Anthony is er terug structuur in zijn leven gebracht en dat resulteert in het spel dat hij nu speelt. Nu heeft hij 24 op 24 uur iemand tot zijn beschikking."

De manager kon ook op enkele vragen een kort antwoord geven. Enkele van die vragen waren of Anderlecht nog steeds interesse toont in Thorgan Hazard en Michy Batshuayi. Het antwoord was een overduidelijke "ja". Hij is er trouwens van overtuigd dat Kouyaté zal vertrekken, ook al speelt Anderlecht dit seizoen Champions League.

Een andere opmerkelijke "ja" was op de vraag of Youri Tielemans het grootste talent is dat de club ooit gekend heeft. Of Vincent Kompany ooit voorzitter wordt van Anderlecht liet hij in het midden. "Die vraag moet je stellen aan Roger Vanden Stock."

Wat betreft Luka Milivojevic is de manager zeker dat deze nog zal doorbreken bij Anderlecht. "Het heeft twee jaar geduurd eer Matias Suarez kon doorbreken. Volgend jaar zullen we een heel andere Milivojevic zien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.