Lokeren en De Pauw excuseren zich

MAANDAG, 19 MEI 2014, 23:52 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

In een bericht op hun clubwebsite excuseren Sporting Lokeren als club en Nill De Pauw zich voor de blessure van Silvio Proto. De doelman ging maandag al een operatie en zal drie maand out zijn.


"Voetbal is een contactsport en daarin gebeuren nu eenmaal ongelukken. Het is een cliché, maar wel een met verstrekkende gevolgen voor doelman Silvio Proto.

Sporting Lokeren als club en Nill De Pauw als speler betreuren het ten zeerste dat collega Silvio Proto van RSC Anderlecht door het ongelukkig contact tijdens de wedstrijd een polsbreuk heeft opgelopen met een langdurige inactiviteit tot gevolg. Het feit dat de speler daarmee ook nog eens het WK moet missen, maakt de situatie alleen nog maar erger. Dit hebben we echt niet gewild.

Onze oprechte sympathie gaat uit naar de speler. Sorry, Silvio! We wensen je een spoedig en volledig herstel toe", aldus het bericht op de website.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.