Verzamelde berichten

DINSDAG, 20 MEI 2014, 07:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht blijft inzetten op de jeugd en daarom zullen volgend seizoen heel wat jongeren aansluiten bij de A-kern. Het zal gaan om Aaron Leya Iseka, Hervé Matthys, Samuel Bastien en Andy Kawaya.


Alle vier hebben wel al verschillende keren kunnen meetrainen met de A-kern. Kawaya werd door John van den Brom al eens in de selectie opgenomen in de 1/16 finales van de beker tegen Eupen.

Derde doelman
Het is nog niet geweten Nicaise Mulopo Kudimbana ook volgend seizoen derde doelman zal blijven. Paars-wit heeft naar hem toe nog geen contractvoorstel gedaan. Hij wordt sinds januari gehuurd van Oostende. Vast staat dat Anderlecht een derde doelman kan gebruiken, dit met Silvio Proto in de lappenmand en Davy Roef die nog niet helemaal fit is na een blessure.

Stadion
Vier consortia hebben zich kandidaat gesteld voor de bouw van het nieuwe nationale stadion op parking C van de Heizel. Roger Vanden Stock is hoopvol dat het stadion er komt. De bouwplannen voor de derde ring in het Astridpark zijn nog steeds niet goedgekeurd.

Onduidelijk voor Emmerechts
Assistent-trainer Geert Emmerechts was gisterenavond te gast in het Telenet praatprogramma De Kleedkamer. Daar verklaarde hij dat hij hoopt om assistent-trainer te kunnen blijven. Emmerechts werd einde mei 2012 gepromoveerd van beloftentrainer naar tweede assistent. "Ik zou teleurgesteld zijn moest ik geen assistent meer zijn want ik voel me goed in die rol."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.