Drie Anderlecht spelers in elftal van het seizoen

WOENSDAG, 21 MEI 2014, 21:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Voetbalnieuws stelde hun 'elftal van het seizoen' samen. Hierin vinden we maar liefst drie Anderlecht-speler terug op de voet gevolgd door Standard en Lokeren die twee spelers afleveren.


***Doel***
Mathew Ryan (Club Brugge)

***Verdediging***
De rechtsachter is gereserveerd voor Anthony Vanden Borre, door iedereen opgegeven maar kreeg bij paars-wit een nieuwe kans die hij met beide handen greep toen Gillet uitviel met een blessure. Sindsdien heeft hij een basisplaats afgedwongen en zit hij ook in de WK selectie voor Brazilië.

Ook Chancel Mbemba maakt deel uit van het elftal. De Congolees doet het uitstekend in de verdediging en pikt ook bijwijlen zijn goaltje mee, de laatste in de titelmatch tegen Lokeren, de 2-1 kwam uit zijn voeten.

Laurent Ciman (Standard)
Mustapha Oussalah (Kortrijk)

***Middenveld***
Andy Najar blinkt uit op het middenveld met zijn fantastische techniek, hij maakte ook grotendeels deel uit van de basiself bij Anderlecht. Zijn doorzettingsvermogen en harde werk zijn één van de elementen die bijgedragen hebben tot de huidige landstitel.

Hans Vanaken (Lokeren)
Thorgan Hazard (Zulte Waregem)
Thomas Buffel (Genk)

***Spits***
Hamdi Harbaoui (Lokeren)
Michy Batshuayi (Standard)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.