"Jongeren en ploeg kans geven om te groeien"

DONDERDAG, 22 MEI 2014, 18:13 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlechtse jongeren kunnen op heel wat interesse rekenen van buitenlands topclubs. Pieter Eecloo, Secretary headscouting bij Anderlecht, bevestigt dit maar hoopt dat de huidige lichting kans krijgt om door te groeien.


"We zijn ons bewust dat heel wat spelers door verschillende Europese topclubs gewild zijn. Maar de intentie is om volgend seizoen met dezelfde groep verder te gaan en de jongeren en de ploeg de kans geven om te groeien", aldus Eecloo.

Zo is er Youri Tielemans waarin onder meer Juventus heel wat interesse toont. "Ik denk niet dat hij naar Italië zal gaan. Ten eerste is hij nog maar net 17 jaar en zijn doel is om eerst zijn diploma te behalen. Hij wil ook nog graag progressie maken. Verschillenden clubs tonen interesse in hem maar de Premiere League en Bundesliga hebben een streepje voor."

En wat met Aleksandar Mitrović? "We zijn er van overtuigd dat er nog veel potentieel in hem zit. Hij scoorde dit seizoen 16 keer wat hem al interessanter maakt voor de Europese topclubs. Vele clubs willen hem, vooral dan uit de Bundesliga."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.