"Me nog één keer tonen vooraleer ik vertrek"

DONDERDAG, 22 MEI 2014, 19:35 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez, velen hadden gehoopt om hem toch tijdens de play-offs aan het werk te kunnen zien, maar ze zullen moeten wachten tot volgend seizoen. De spits rust op dit moment uit in zijn thuisland.


In 2008 kwam de Argentijn over van Club Atlético Belgrano. "En daar wil ik gerust nog wel eens spelen", aldus Suarez. "Wanneer ik terug ga weet ik nog niet maar het zou een droom zijn die uitkomt."

Maar wat de speler nu vooral bezighoudt is zijn knie. "Ik heb het nu wel gehad met die knie. Hopelijk was dit mijn laatste operatie want dit was nummer drie."

Nu hij bijna fit is zullen we hem spoedig terug op het veld zien, maar is dat nog wel bij Anderlecht? "Ik heb nog een contract tot 2017. Ook ben ik nu in het bezit van een Belgisch paspoort. Het is tijd dat ik me nog één keer toon op de Belgische velden vooraleer ik naar een grotere competitie vertrek, het liefst van al de Spaanse.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.