Wat met de U21 volgend seizoen?

DONDERDAG, 22 MEI 2014, 20:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Met het vertrek van Nabil Jaadi, Xavier Gies, Anthony D’Alberto en wellicht ook Karim Tarfi is het tijd om ons af te vragen welke spelers er volgend jaar deel zullen uitmaken van de beloften.


Andy Kawaya, Aaron Leya Iseka, Samuel Bastien en Hervé Matthys, spelers die de ruggegraad vormden van de paars-witte U21, worden overgeheveld naar de A-kern. Voor hen zullen al de nodige opvolgers gezocht moeten worden.

Liam Bossin en Enzo D’Alberto liggen met elkaar in competitie voor een plek in het doel. Rond Alexandre De Bruyn hangt een waas van onzekerheid want hij is is al lange tijd geblesseerd. We hebben ook nog Sefa Isci, die ook terug te vinden is in de Turkse nationale U19 maar ook de iets oudere jongens zoals Umberto Carvalho Dos Santos, Jonathan Kindermans of Elis Koulibaly.

Oswal Alvarez en Leander Dendoncker zullen de volgenden zijn die naar de A-kern kunnen. Een andere toekomstige speler voor de eerste ploeg is Alexis Scholl. De kans is groot dat we hem in 2015 mee op winterstage zien trekken.

Samy Bourard, Mohamed Soumare, Mohcine Zoubeir, Kristiaan Haagen, Luca Falsaperla en Youri Lapage zullen in principe present tekenen aan het begin van het seizoen. Daarbij kan René Peeters wellicht ook rekenen op Bitsindou Romeni Scott, Dodi Ngandoli Lukebakio, Gilles Denayer, Nathan De Medina, Glenn Leemans, Frank Mikal en Oliver Sarkic die overkomen van de U19.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.