Kouyaté: "Ze kennen mijn wens"

VRIJDAG, 23 MEI 2014, 18:24 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Cheikhou Kouyaté, vertrekt ie of vertrekt ie niet? Dat is de vraag die we kunnen stellen nu Anderlecht naar de groepsfase van de Champions League gaat. In principe staat het al lange tijd vast dat hij Anderlecht zal verlaten.


De Senegalees kan bij Anderlecht alvast terugblikken op een mooie verleden, zo behaalde hij op vijf jaar tijd vier titels. "Ik heb al verschillende mooie seizoenen achter de rug", begint de speler. "Nu wacht ik af wat er de komende weken zal gebeuren."

"De club en zaakwaarnemers kennen mijn wens. Het ligt nu niet meer in mijn handen of ik al dan niet zal vertrekken. Op dit moment ben ik nog steeds speler van Anderlecht. Na mijn vakantie keer ik terug naar daar, voor de rest zien we wel hoe het loopt."

De speler zelf hoopt op een transfer naar de Premier League. "Het is een competitie dat me interesseert. Ik ben in feite een koppig iemand. Als ik iets wil zal ik er alles aan doen om het te krijgen, zelfs als de mensen beweren dat het onmogelijk is. Het is een topcompetitie. Ze spelen er praktisch gans het jaar en stadions zijn steeds uitverkocht. En lukt de Premier League niet, dan wordt het een andere competitie."

"Toont Arsenal interesse in me? Ik weet het niet, daar houd ik me niet mee bezig. Dat doen anderen voor mij. Ik wil nu vooral met de nationale ploeg het seizoen in schoonheid eindigen. Voor de rest zijn het de club en mijn zaakwaarnemers die zich met een eventuele transfer bezig houden. We zullen zien wat de toekomst brengt", besluit de speler.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.