9,5 miljoen euro voor Kouyaté?

DINSDAG, 27 MEI 2014, 11:47 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Op verschillende media wordt op dit moment gewag gemaakt van een mogelijk toekomstig bod van 9,5 miljoen euro op Cheikhou Kouyaté door FC Dynamo Kiev. Ze nemen hiervoor als bron de Oekraïense site novostimira.


Deze site is volgens ons echter niet de originele bron van het bericht, ze verwijzen namelijk naar "Belgische media", "sommige bronnen" en "andere bronnen" waarbij in feite gerefereerd wordt naar die "Belgische media". Het was een Franstalige site die gisteren als eerste met dit bericht op de proppen kwam (om 10.37 uur), Novostimira plaatste het bericht online om 19.26 uur.

Sommige Belgische media berichten zelfs dat Novostimira het bericht heeft van "bronnen binnen de club" maar daar wordt in het Oekraïens bericht niet over gesproken. Indien het bericht toch zou kloppen is het niet de eerste poging van de club om Kouyaté binnen te rijven.

Tijdens de wintermercato begin dit jaar zou de Senegalees een bod van 7,5 miljoen euro uitgebracht door Kiev naast zich neergelegd hebben. In juni 2013 bood de club nog vier miljoen euro, maar Anderlecht wou er toen zes.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.