Vandamme als opvolger van Vanden Stock?

DONDERDAG, 29 MEI 2014, 22:30 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft een plan klaar voor de toekomst. Het doel is om de kloof met de Europese subtop beetje bij beetje te kunnen dichten. Daarom zal Alexandre Vandamme binnen een aantal jaren Vanden Stock opvolgen als voorzitter.


Alexandre Vandamme is de topman van AB Inbev. Het Leuvense bedrijf is momenteel de grootste brouwgroep ter wereld, maar verwierf die status slechts geleidelijk. Vandamme was één van de mensen die van Inbev een gigantisch bedrijf maakte. Zelf is hij er ook niet armer op geworden. Met een geschat vermogen van 1.6 miljard euro, is hij één van de rijkste mensen in België.

Vandamme zit momenteel reeds in de bestuursraad van RSC Anderlecht, maar Vanden Stock heeft hem nu ook gevraagd om hem te helpen om Anderlecht weer op de Europese kaart te zetten. Het doel is de club te moderniseren, waarbij het goede van de huidige structuur behouden blijft. Een nieuw stadion past in die plannen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.