RSCA wil transfers Proto en Goor afronden

DINSDAG, 21 JUNI 2005, 02:34 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck begint vandaag aan een loodzware week. Sporting wil nog zwaar uithalen op de transfermarkt en eind deze week de ploeg klaarhebben voor het nieuwe seizoen.


Paars-wit praat vandaag met Feyenoord over Goor. Goor ligt nog onder contract, maar wil graag weg. Hij kan in Brussel voor minstens 3 seizoenen tekenen. Goor smijt bij Feyenoord zijn aanvoerdersband weg. Het lijkt er dus sterk op dat hij niet lang meer in Rotterdam zal spelen.

Verder wil RSCA ook werk maken van een nieuwe keeper. Proto staat helemaal bovenaan het verlanglijstje en wil ook graag komen. Bovendien heeft hij ook een nieuwe (Engelse) manager. Maar Proto is ook gecharmeerd door de interesse van Standard. Toch ziet het er naar uit dat hij voor paars-wit zal kiezen. Verder blijft ook Laquait een optie.

Er komt zeker ook een centrale verdediger bij. Wie dat wordt, is nog onduidelijk.

Tenslotte worden mogelijk de uitgaande transfers van Derijck, Aruna, Martens en Grégoire (op leenbasis) afgerond. Ook een vertrek van Zewlakow valt niet uit te sluiten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.