Christian Wilhemson en Kompany nog steeds beste maatjes.

ZONDAG, 1 JUNI 2014, 14:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Kompany geeft de Zweed verschillende keren uitgenodigd voor de match van vanavond tegen Zweden. De lange afstand en zijn gezinsleven verhinderen hem om in te gaan op de uitnodigingen van Kompany.


Wilhemson speelde tussen 2003 en 2006 bij Anderlecht, de 34-jarige Zweed, vader van een zoon en dochter, is momenteel aan de slag bij Baniyas in de Verenigde Emiraten.

Kompany logeerde nog bij Wilhemson toen deze laatste nog in Dubai woonde.
Het is dan ook met pijn in het hart dat ik niet op de uitnodiging van Vincent kan ingaan. Van waar ik woon is het negen uur rijden tot het stadion en met 2 kinderen is dat niet zo evident, aldus de Zweeed.

Wat niet wil zeggen dat hij de match niet zal volgen want Wilhemson heeft ook nog een goed contact met Zlatan Ibrahimovic al is dat de laatste tijd wat minder. Ooit kreeg de Zweed een karatetrap van Zlatan, verdiend volgens hem "Ik was Zlatan op dat moment aan het jennen."

Voor wie Wilhemson uiteindelijk supportert vanavond, heeft hij niet verteld maar aangezien Christian en Vincent nog wekelijks bellen kunnen we zo al een beetje voorspellen voor wie de Zweed zal juichen vanavond.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.