Feyenoord wil niet meewerken aan vertrek Goor

DINSDAG, 21 JUNI 2005, 14:13 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Feyenoord wil niet meewerken aan een vertrek van Bart Goor. De speelt het komende seizoen graag voor Anderlecht, maar heeft van de clubleiding vernomen dat hij zich op 2 juli gewoon op de eerste training moet melden.

Goor is door trainer Erwin Koeman en technisch directeur Mark Wotte bovendien aangesproken op zijn gedrag. De Belg liet zich de afgelopen weken kritisch uit over de beleidsmakers van Feyenoord. Hij was onder meer zeer teleurgesteld dat de onderhandelingen met middenvelder Timmy Simons van Club Brugge waren mislukt.

Goor heeft Koeman en Wotte laten weten dat hij volgend seizoen niet meer als aanvoerder wil optreden. Hij is namelijk van mening dat hij zich in die functie wel over Feyenoord mag uiten. "Ik vind het een beetje overdreven om te zeggen dat hij zijn aanvoerdersband heeft ingeleverd", aldus Wotte. "We verkiezen namelijk pas in het nieuwe seizoen een aanvoerder. En zoals je weet, wordt er nu niet gevoetbald."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.