Suarez: "Het was niet makkelijk"

WOENSDAG, 4 JUNI 2014, 16:24 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Matias Suarez is nog steeds op vakantie in Cordoba, maar dat wil niet zeggen dat hij er stil zit. "Ik revalideer onder toezicht van fysiotherapeuten en artsen bij Belgrano, zij overleggen constant met Anderlecht", aldus Suarez.


Binnen twee weken, maandag 16 juni, reist hij terug naar België om samen met de groep de trainingen te hervatten. Hij zal dan zeven maand out geweest zijn door zijn knieblessure. "Maar binnenkort ben ik er weer en kan ik terug het veld op. Het was niet makkelijk maar na een tijdje leer je met de situatie leven. Gelukkig ben ik nu hier in Cordoba omringd door familie en vrienden."

De spits ziet in de verre toekomst een terugkeer naar zijn oude club Belgrano wel zitten. "Moest ik geen contract meer hebben, ik zou er niet aan twijfelen om hier te komen spelen."

Ook komt hij nog eens terug op zijn ex-ploegmaat Lucas Biglia. "Hij is een geweldige persoon. We hebben nog geregeld contact, hopelijk doet hij dat goed in Brazilië", besluit Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.