Bruno en Hoffenheim? Oud nieuwtje ... .

VRIJDAG, 6 JUNI 2014, 09:07 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

"Massimo Bruno staat op een zucht van Hoffenheim" en gegarandeerd volgen binnen enkele uren de volgende koppen en dit op basis van een artikel in het Duitse boulevardblad Bild.


Bild brengt vandaag namelijk het nieuws dat Hoffenheim binnenkort een toptransfer zal aankondigen, namelijk die van Massimo Bruno. Hij zou zelfs al medische testen afgelegd hebben, iets wat Le Soir al op 10 mei kon melden. Ere wie ere toekomt Thomas Busiau.

Het is ook leuk om te zien hoe sommige sites weer zeer vrijblijvend vertalen en daarbij het belangrijkste missen. Op een Belgische nieuwssite lezen we "... moet er enkel nog gepraat worden over de laatste details" of ook "Enkele details scheiden hem nog van een transfer."

Op Bild staat er "Angeblich fehlen nur noch Details, um den Transfer nach Hoffenheim perfekt zu machen.​" Letterlijk vertaald geeft dat - en let hierbij vooral op het eerste woord - "Vermoedelijk ontbreken nog enkel de details vooraleer de transfer ... ."

Om het met de woorden van een van onze medewerkers te zeggen: "als er ene onnozelaar in de winter in't kanaal springt en vijf ander onnozelaars volgen, dan zijn wij de slimmeriken die binnen aan de stoof gaan zitten :-)" De stoof laten we met dit weer wel achterwege, dat wordt straks een lekkere cocktail. Schol!

Link naar origineel artikel: Bild.de



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.