Bosnische WK-ganger gelinkt aan Anderlecht

DINSDAG, 10 JUNI 2014, 17:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Bosnische sportwebsite BHDragons toont Anderlecht interesse in Muhamed Besic. Besic is een 21-jarige centrale verdediger die momenteel uitkomt voor Ferencváros en over enkele dagen aan het WK begint.


Besic is geboren in Duitsland en ruilde in 2009 TB Berlijn voor Hamburg. Daar raakte hij niet verder dan drie wedstrijden in het A-elftal en twee jaar geleden trok hij naar Ferencváros, waar hij wel een basisspeler is. Het voorbije seizoen speelde hij 25 wedstrijden waarin hij twaalf gele kaarten verzamelde.

In november 2010 debuteerde Besic als jongste speler ooit voor de Bosnische nationale ploeg. Intussen staat zijn teller op negen interlands. In Brazilië zal hij allicht een basisplaats hebben. "Muhamed is de enige speler die Messi kan afstoppen", zo vertelde bondscoach Safet Susic bij het bekendmaken van zijn selectie. "Hij kende een sterk seizoen in Hongarije en volgens mij wacht hem een mooie toekomst."

Behalve Anderlecht tonen ook Cardiff, Fenerbahce en Borussia Mönchengladbach interesse.






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.