Herinnering: morgen open training

ZONDAG, 22 JUNI 2014, 09:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Morgen 23 juni openen de poorten van Neerpede voor de eerste open training van het seizoen. Vanaf 10.30 uur kunnen de supporters de spelers aanschouwen op de eerste training.


De A-kern is nog niet compleet maar je kan wel al de nieuwe aanwinst, Wigor Alan Do Nascimento, aanschouwen. Ook Samuel Bastien, Andy Kawaya, Aaron Leya Iseka en Hervé Matthijs, die de overstap maken naar de eerste ploeg, zullen aanwezig zijn.

Wat betreft de verhuurde spelers zullen Fede Vico en Michael Heylen present tekenen. Matias Suarez, Silvio Proto, Davy Roef en Oswal Alvarez, en dan zitten we bij het rijtje geblesseerden, worden ook in Neerpede verwacht.

Ook de beloften trainen om 10.30 uur. Bitsindou Romeni Scott , Dodi Ngandoli Lukebakio, Gilles Denayer, Nathan De Medina, Glenn Leemans, Frank Mikal en Oliver Sarkic komen over van de U19. Voor de rest zijn er nog veel onzekerheden maar wel aanwezig zijn de internationals Liam Bossin en Alexis Scholl.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.