Anderlecht geïnteresseerd in Boskovic

ZONDAG, 26 JUNI 2005, 19:09 - Maarten
Anderlecht-Online No Image Found

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe is Anderlecht geïnteresseerd in de Servo-Montenegrijn Branko Boskovic. De middenvelder mag vertrekken bij het Franse Paris Saint-Germain.



Boskovic trok in 2003 van Rode Ster Belgrado naar Paris Saint-Germain. De hoofdstedelingen betaalden toen 4 miljoen euro voor de talentrijke 25-jarige linkspoot. In zijn eerste seizoen stond de Joegoslaaf 24 keer op het veld en scoorde hij drie doelpunten. Vorig seizoen was het een stuk minder, want hij speelde slechts 12 matchen. Coach Laurent Fournier liet dan ook uitschijnen dat de nummer 10 niet meer in zijn plannen past. Boskovic, die nog tot 2007 onder contract ligt bij PSG, kreeg al voorstellen van Troyes en Nancy, maar beide clubs konden niet voldoen aan de transfereisen van PSG. Toch moet Anderlecht afrekenen met enkele stevige concurrenten, want ook Espanyol Barcelona en Atlético Madrid zijn geïnteresseerd.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.