Acheampong beschuldigd van leeftijdsfraude

DINSDAG, 15 JULI 2014, 18:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De ex-vriendin van Frank Acheampong heeft een klacht wegens mishandeling ingediend tegen de Ghanees. Ze zegt dat Acheampong haar tot tweemaal toe geslagen heeft nadat ze ontdekte dat hij tien jaar ouder zou zijn dan hij beweert.


Acheampong was zes maanden samen met de 21-jarige Congolese uit Koekelberg. Eergisteren stapte ze naar de politie om een klacht wegens mishandeling in te dienen. Ze beweert dat Acheampong haar twee keer een klap in het gezicht gaf nadat ze ontdekt had dat de 21-jarige spits in werkelijkheid tien jaar ouder zou zijn.

Ook zegt de vrouw dat de huisgenoot van Acheampong haar wilde verkrachten terwijl de Anderlecht-speler op de club was.

Via zijn entourage ontkent Acheampong de beschuldigingen. "Het zijn verzinsels omdat ze niet kan verkroppen dat ik de relatie beëindigd heb", reageert Acheampong. "Onlangs stuurde zij Frank nog een e-mail waarin letterlijk stond dat ze van zijn leven een hel zou maken", vult Acheampongs manager aan. "Ook die beweringen over zijn leeftijd zijn nonsens."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.