Lapage: "Meegroeien met Aalst"

ZATERDAG, 2 AUGUSTUS 2014, 13:29 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Het duurde even maar begin juli was de uitleenbeurt van Youri Lapage dan toch definitief rond. Hij is alvast gelukkig dat hij ingegaan is op het aanbod van Eendracht Aalst.


19 is hij nu, op zijn achttiende tekende hij zijn profcontract bij Anderlecht. "Eigenlijk mag het een wonder heten dat het zover gekomen is, want tot vier jaar geleden speelde ik bij de provinciale jeugdploegen, en dus niet in de betere nationale reeksen."

Maar de plaatsjes bij Anderlecht zijn duur en het zag er naar uit dat hij niet veel speelkans ging krijgen. "Ik twijfelde dan ook geen moment toen het aanbod kwam om het laatste jaar van mijn lopend contract een seizoen aan Eendracht Aalst uitgeleend te worden."

"Ik ben 19 en hoop de komende jaren met deze mooie club te kunnen meegroeien. En waarom niet naar eerste klasse? Het feit dat ik op slechts een klein half uurtje rijden van Aalst woon, heeft ook in de beslissing meegespeeld."

Het volledige interview kan je lezen op eendracht-aalst.be.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.