Anderlecht zeilt, peddelt, fietst en kart in De Panne

ZATERDAG, 2 JULI 2005, 09:47 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

De stage van Anderlecht in De Panne verloopt zoals aangekondigd: zonder bal. De driedaagse staat helemaal in het teken van teambuilding. Anderlecht, dertig man sterk, maakte eerst een zeiltocht op de Noordzee.

Na de middag mochten de spelers zich uitleven in een overlevingstocht, opgedeeld in mountainbiken, go-karten en kanoën op de IJzer. Er heerste een ontspannen jongens-op-schoolreis-sfeertje, maar niettemin ging het er pittig aan toe. De kano van het trio Van Steenberghe-Ehret-Tioté bereikte na zo'n vier uur als eerste Mannekensvere. Op een paar bootlengtes gevolgd door Kolar-Hasi-Traoré. Kompany kwam als laatste aan, maar had een geldig excuus: "In het water geduwd door Chippen (Wilhelmsson)!"

De spelers van de vice-kampioen zijn vol lof over het initiatief. "Het is de eerste keer dat ik zo'n teambuildingstage meemaak", aldus ancien Yves Vanderhaeghe. "Ik heb zelfs mijn voetbalschoenen niet bij. De sfeer is relax en we groeien hier naar elkaar toe, wat vooral voor de nieuwkomers aangenaam is. Ook de avonden brengen we in groep door. Met een spel of een kampvuur. Boeiend."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.