Hasi: "Geen schrik om Roef in doel te zetten"

VRIJDAG, 8 AUGUSTUS 2014, 20:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Besnik Hasi sprak zich vanmiddag ook uit over Thomas Kaminski, die wil vertrekken. "Thomas wil spelen en mag uitgeleend worden als de andere drie keepers topfit zijn", aldus Hasi. "Maar van een verkoop kan geen sprake zijn."


Kaminski verhuist dit weekend opnieuw naar de bank en liet al verstaan dat hij van de club mocht vertrekken zodra Silvio Proto weer fit was. "Van mij moet hij niet weg, maar hij dringt aan", zo vertelde Hasi. "Hij mag dus een jaartje uitgeleend worden. Liefst aan een club in België, dan kan ik hem gemakkelijk volgen. En natuurlijk is het wel de bedoeling dat hij dan speelt."

Als Kaminski vertrekt, schuift Davy Roef door naar de positie van tweede doelman. De 20-jarige Roef liet bij de jeugd veel mooie dingen zien en maakte ook een prima indruk toen hij in januari inviel op KV Mechelen. "Ik ben geen schrik om Davy te brengen", aldus Hasi. "heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Op training zie ik ook veel verbetering en doelmannentrainer Max de Jong is ook lovend."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.