Anderlecht vindt Bart Goor veel te duur

ZATERDAG, 2 JULI 2005, 09:53 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is niet van plan om de door Feyenoord verlangde transfersom van zo'n twee miljoen euro op te hoesten. Goor wordt vandaag dus gewoon op de training in de Kuip verwacht.

"Feyenoord vraag te veel geld," zegt Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck. "Dat is begrijpelijk, want Goor is een belangrijke speler. Maar Bart is al 32 jaar en heeft aan het einde van een nieuw contract voor ons geen restwaarde meer."

Volgens Van Holsbeeck zitten de onderhandelingen in een impasse. In een gesprek met Feyenoords technisch directeur Mark Wotte deed hij gisteren in Rotterdam een laatste poging om Goor los te weken. "Feyenoord is de laatste dagen slechts een klein beetje gezakt, maar wil nog altijd een bedrag dat rond de twee miljoen ligt. Zij blijven op hun standpunt. Anderlecht nu ook. Wij hebben ons laatste bod gedaan en gaan echt niet verder. Het ziet er dus naar uit dat Goor bij Feyenoord blijft."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.