Opgemerkte gast in de tribune

MAANDAG, 11 AUGUSTUS 2014, 06:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Paul Stefani, manager van Steven Defour, was aanwezig op de wedstrijd van Anderlecht tegen Charleroi. PSV verhoogde vorig weekend nog zijn bod op Defour, waardoor ook die piste nog open ligt. Deze week valt allicht de beslissing


PSV wilde eerst niet meer dan 5 miljoen euro betalen, maar technisch directeur Marcel Brands gaf toe dat ze hun bod verhoogd hebben. Standard verkocht Dufour aan Porto voor 6 miljoen euro, waarvan investefingsfirma Doyen Sports 2,35 miljoen euro bijlegde en daardoor dus voor 33 procent eigenaar is van Defour. Doyen Sports is al blij als het die inleg terugkrijgt, Defour is voor hen niet langer winstgevend.

Maar ook Anderlecht is nog steeds kandidaat en volgt de ontwikkelingen op de voet. Gisteren zat Paul Stefani, de zaakwaarnemer van de Rode Duivel, in de tribune. Paars-wit ziet in Defour de nieuwe patron op het middenveld waar er zo nood aan is. Dat bleek gisteren nog eens in de wedstrijd tegen Charleroi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.