Defour op weg naar Anderlecht

WOENSDAG, 13 AUGUSTUS 2014, 06:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft Steven Defour te strikken. Zo zegt toch Het Laatste Nieuws. Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock vlogen gisteren naar Porto om transfer af te ronden. De transferprijs zou vijf à zes miljoen euro bedragen.


De manager van Defour, Paul Stefani, was een dag eerder al afgereisd naar Porto om de komst van Van Holsbeeck en Vanden Stock voor te bereiden en al enkele deuren te openen. Er was ook stevige intresse van PSV voor de Rode Duivel maar het vooruitzicht om in september Champions Leaugue te spelen, zag Defour direct zitten. Zeker nu zijn naam niet op de spelerslijst stond die Porto doorgaf gisteren doorgaf aan de UEFA voor de kwalificatiematch tegen Lille.

Duurste transferprijs ooit

Anderlecht zou tussen de vijf à zes miljoen euro neertellen voor Defour, maar mag die som in schijven betalen aan Porto. Defour wordt zo de duurste aankoop ooit voor paars-wit. Er zou een contract van vijf jaar klaarliggen voor Defour.

Volgens Sporza worden de handtekeningen deze voormiddag geplaatst.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.