Anderlecht ziet 9-jarige jeugdspeler vertrekken

WOENSDAG, 13 AUGUSTUS 2014, 12:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De 9-jarige Pietro Tomaselli is door zijn vader weggehaald bij Anderlecht. Op zich niets speciaals, maar wel als je weet dat het kind Anderlecht allicht ruilt voor Real Madrid, AC Milan of een andere Europese topclub.


Tomaselli is hot in het circuit van het jeugdvoetbal. De Brusselaar liep al stage bij Real Madrid en ontmoette daar toen Zinedine Zidane. Die raakte gecharmeerd door de 9-jarige. AC Milan meldde zich al, net als Arsenal, Manchester United en Manchester City. Maar naar Engeland gaat de 9-jarige allicht niet. Volgens zijn vader ligt dat voetbal hem minder.

Tomaselli begon te voetballen bij zaalvoetbalclub Action 21 Charleroi. Daarna ging hij bij Bergen veldvoetbal spelen en het is daar dat Anderlecht hem weghaalde. Vader Giuseppe laat zijn zoon nu niet meer voor Anderlecht voetballen. Officieel omdat hij niet mocht deelnemen aan een internationaal toernooi. Anderlecht wilde hem zo uit het oog van de topclubs houden.

Blijkbaar tevergeefs. Verwacht wordt dat de familie Tomaselli Courcelles bij Charleroi binnenkort verlaten en met zoonlief verhuizen naar een grote club.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.