Van Buyten wil op pensioen

DONDERDAG, 14 AUGUSTUS 2014, 06:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Daniel Van Buyten wou een nachtje bedenktijd nu al drie dagen. Het is blijkbaar een héél moeilijke beslissing voor de ex Rode Duivel. Enorm aangetrokken door het voorstel van Anderlecht maar bang dat het zijn carriére zal schaden


Hoe aanlokkelijk het voorstel van Anderlecht ook is, Van Buyten is er nog niet helemaal uit. "Daniel heeft me proberen te bellen, maar mijn gsm heeft een hele tijd afgestaan door de transfer van Defour," begint Van Holsbeeck over Van Buyten. "Donderdag heb ik een afspraak met hem, dan zullen we zijn beslissing kennen. Als hij wil tekenen, zullen we ontzettend blij zijn. Dan hebben we wat we willen aan inkomende transfers. Daniel oogt nog heel fit, ik ben ervan overtuigd dat hij ons grote diensten kan bewijzen. Maar als hij daar zelf niet van overtuigd is, zullen we zijn beslissing respecteren. Dan moeten we op zoek naar een andere verdediger."

Toch ziet het ernaar uit dat Van Buyten zal bedanken voor het voorstel, hij wil meer tijd doorbrengen met zijn gezin en met zijn vader, die 5 jaar geleden een beroerte kreeg en daar nog altijd de effecten van meedraagt. Van Holsbeeck zal al zijn overredingskracht nodig hebben om Van Buyten alsnog binnen te halen. Wellicht valt vandaag de beslissing.



anderlecht-online forum