Hoger bod op Bart Goor

DINSDAG, 5 JULI 2005, 12:53 - Catootje
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht geeft de strijd om Bart Goor nog niet op. Maandagavond meldde paars-wit zich met een hoger bod voor de Rode Duivel opnieuw bij Feyenoord.


Mark Wotte, technisch directeur van de Rotterdammers, was best te spreken over de verhoogde aanbieding van Anderlecht. "Ze komen aardig in de buurt van het bedrag dat we willen hebben", zegt Wotte in het Rotterdams Dagblad. Hij wilde niet zeggen om hoeveel euro's het ditmaal gaat. "Dat zij wel voortdurend bedragen noemen, moeten zij weten", klonk Wotte weinig vriendelijk.

Volgens eerdere berichten eist Feyenoord twee miljoen euro, terwijl Anderlecht vorige week niet meer dan anderhalf miljoen wou geven. Tot woede van Goor, die vindt dat de prijs die Feyenoord op zijn hoofd plakt veel te hoog is. Anderlecht heeft sinds deze week een persstop ingelast, die zeker nog tot woensdag zal duren.

Naast de onderhandelingen over een transfer van Goor, staan Feyenoord en Anderlecht ook lijnrecht tegenover elkaar wat betreft de overgang van Timothy Derijck. De Brusselaars aanvaarden de overgang van de talentrijke Derijck niet omdat hij nog onder contract zou liggen, maar daarvan is volgens Wotte geen sprake. "Ze zullen Derijck wel gaan vrijgeven, maar ze wachten nog even tot wij een besluit over Goor hebben genomen. Zij misbruiken dat ventje gewoon", besluit Wotte. Derijck trainde in de voorbereiding op het nieuwe seizoen wel al mee met Feyenoord.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.