Conté wil dolgraag naar Anderlecht

ZATERDAG, 16 AUGUSTUS 2014, 09:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Conté windt er geen doekjes om, hij wil dolgraag naar Anderlecht verhuizen. Het is zijn droom om voor paars-wit te spelen. Andere gegadigde is de Franse club Guingamp


Conté praatte al met het Franse Guingamp, maar houdt de boot nog even af omdat hij dolgraag naar Anderlecht wil verhuizen. "Mijn droom is om naar Anderlecht te vertrekken. Mijn makelaar is daarmee bezig. Of ik me stilaan ongerust maak omdat het zolang aansleept? Nee hoor. Lukt Anderlecht niet, dan is Guingamp nog altijd een optie. Ik zal wel een beetje ontgoocheld zijn als ik niet wegraak. Logisch, ook al ben ik hier graag. Verwacht dus niet dat ik de boel op stelten zal zetten. Dat heb ik aan Francky beloofd. Een paar weken terug zei ik nog dat ik ziek was en trainde ik niet mee, maar dat ga ik niet meer doen. In afwachting van een transfer geef ik het beste van mezelf voor Zulte Waregem." aldus Conté.

Essevee kocht zes maand geleden Conté over van AA Gent voor 500.00 euro en hoopt nu 2 miljoen te krijgen voor Conté.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.