Westerlo: Opletten voor Aoulad

ZONDAG, 17 AUGUSTUS 2014, 14:24 - WauteRSCA
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht neemt het vanavond op tegen Westerlo. In het Kuipje lopen met Sherjill MacDonald, Bruno Godeau en Mohammed Aoulad een paar jongens rond met een paars-wit verleden. Vooral die laatste is een gevaarlijke klant.


Aoulad scoorde twee keer op speeldag twee en laat al een aantal matchen een erg sterke indruk na. Anderlecht nam hem in 2012 over van Brussels, maar uitleenbeurten aan Charleroi en Waasland-Beveren mislukten door zijn moeilijke karakter.

Anderlecht verkocht hem aan Sint-Truiden dat hem al snel doorverkocht aan Westerlo. Het hoeft geen twijfel dat hij zich vanavond zal willen tonen tegen Anderlecht.

Westerlo begon met een knappe zeven op negen aan het seizoen. Het scoorde vijf doelpunten en incasseerde er drie. Het Kuipje is traditioneel een slagveld voor Anderlecht. Het leed er al een aantal erg pijnlijke nederlagen. Vorig seizoen ging het er mis in de beker.

Bij een overwinning zet Anderlecht Club Brugge en Standard al op respectievelijk vier en zes punten. Daarnaast is het ook uitkijken of Mitrovic voor de vijfde opeenvolgende officiële wedstrijd de weg naar doel vindt en (alleen) topschutter wordt. Aftrap om 20u.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.