Eerste reacties: Najar en Dendoncker

ZONDAG, 17 AUGUSTUS 2014, 22:03 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Andy Najar speelde een goede wedstrijd en heeft er heel wat kilometers op zitten. "In de tweede helft moesten we iets doen om die 2-0 om te buigen en dat lukte ons dan ook", begint de Hondurees.


"We hebben wel een punt maar natuurlijk ben ik ook wat ontgoocheld". Najar speelde trouwens tegen Westerlo als rechtsachter. "Ja inderdaad en heb heel wat afgelopen. Maar ik ben blij met het vertrouwen van de coach en ook op die positie toonde ik m'n kunnen."

Leander Dendoncker in de basis zien wat voor de meesten wel een verrassing. "Het was geen makkelijk duel, vooral de eerste helft maar altijd vergeten af te werken. De tweede helft goed teruggekomen moeten we dus tevreden zijn met de 2-2. Die twee goals hadden niet mogen vallen."

"Ik probeer elke kans te nemen die ik krijg en ben blij dat de coach me een kans gegeven heeft om me te tonen, ik heb m'n best gedaan", besluit de middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.