Verzamelde berichten jeugd

MAANDAG, 18 AUGUSTUS 2014, 19:49 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

We hebben enkele berichten van de jeugd verzameld. Zo eindigden de U13 op het toernooi in Bierbeek derde. De U16 en U14 stonden dan weer op het podium in Helmond.


U13 Bierbeek
Dit weekend namen de U13 deel aan het internationaal toernooi in Bierbeek. Anderlecht eindigde uiteindelijk derde. In de halve finale verloren ze met 1-0 van Ajax. De Nederlanders werden uiteindelijk winnaar van het toernooi.

In de troostfinale tegen Schalke 04 moesten er penalty's aan de pas komen om de winnaar aan te duiden. Paars-wit trapte er eentje meer binnen waardoor ze toch nog met een mooie derde plaats terug naar huis mochten.

Belgische U16
De Belgische U16 nemen het op 20 augustus op tegen Engeland. Coach Thierry Siquet selecteerde maar liefst zeven Anderlecht-spelers: ANTONUCCI Francesco, BORNAUW Sebastiaan, CORRYN Milan, DE LOOZE Michiel, FOULON Daam, DELCROIX Hannes en SVILAR Mile.

U14 en U16
De U14 en de U16 namen deel aan het toernooi in Helmond. De U14 verloren de finale van Club Brugge, maar dit pas na het nemen van penalty's. De U16 eindigden derde na winst van Schalke 04 met maar liefst 5-2. Francesco Antonucci werd verkozen tot beste speler van het toernooi.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.