Defour moet nieuwe patron worden

ZATERDAG, 23 AUGUSTUS 2014, 09:41 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Steven Defour start morgen tegen Waasland-Beveren in de basis. Eén ding staat ook al vast en dat is dat de nieuwkomer op termijn de patron wordt bij Anderlecht. Dat verklaarde Besnik Hasi Zelf gisteren op de persconferentie.


"Je ziet direct dat hij iets toevoegt aan deze groep. Met zijn komst heeft deze groep een kwaliteitsinjectie gekregen. Zijn balrecuperatie en snelheid van uitvoering liggen heel hoog", begint de coach.

"Defour probeert nu ook een klik te maken met Youri Tielemans. Maar in tegenstelling tot Kouyaté zal Defour zich niet volledig opofferen voor Tielemans. Tussen hen zal meer evenwicht zijn. Met hen kunnen we vooral dominanter gaan voetballen.

"Hij is op deze korte tijd al goed geïntegreerd in de groep en op termijn zal hij de patron worden van deze ploeg. Zondag start Defour in de basis, maar hij is nog niet klaar voor 90 minuten te spelen." Defour kampt namelijk nog met matchritme doordat hij bij Porto de laatste oefenwedstrijden gemist heeft.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.