Eerste reacties: Nuytinck en Mbemba

ZONDAG, 24 AUGUSTUS 2014, 16:40 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is er tegen Waasland-Beveren in geslaagd de nul te houden. Bram Nuytinck droeg hieraan mee maar beseft dat het spel niet goed zat. "Ik heb na de wedstrijd wel een goed gevoel want we hebben gewonnen", begint hij.


"Ik vind van mezelf dat ik goed gespeeld heb. Maar als je naar het team kijkt hebben we heb niet goed gedaan. De tweede helft was zeer slecht, vooral het tempo lag laag. Maar ook de eerste helft was niet om naar huis te schrijven. Gelukkig dat Kabasele wist te scoren maar op dat vlak ben ik niet blij met de wedstrijd."

"Het liep gewoon niet, voorin noch op het middenveld. Achterin hebben we goed stand gehouden, ook Proto heeft goede dingen laten zien", besluit de Nederlander.

Chancel Mbemba: "Ik ben blij want de drie punten zijn binnen. Waasland-Beveren plooide volledig terug maar we hebben heel weinig kansen gecreëerd. Dat kwam omdat we te weinig druk gezet hebben. In de tweede helft deden we dat wel en dan zag je onmiddellijk het verschil, dan lukte het wel."

Mbemba was alvast tevreden met het debuut van Defour. "Als Defour zijn werk doet en meer de bal vaagt kan ik me meer concentreren op wat ik het liefste doe, namelijk verdedigend spelen", besluit hij.



anderlecht-online forum