Spelers unaniem blij met Defour

MAANDAG, 25 AUGUSTUS 2014, 08:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Steven Defour toonde gisteren meteen wat hij waard is: hij schuwt de duels niet, jaagt achter de bal, brengt rust in de ploeg en scoort ei zo na uit een vrije trap. Tien minuten voor tijd kreeg hij een verdiende applauswissel.


Defour toonde meteen waarom Anderlecht hem had binnengehaald. Samen met Praet probeerde hij wat tempo in de match te brengen en bij stilstaande fases zag je hem steeds aanwijzingen geven aan zijn teamgenoten.

"Zowel offensief als defensief helpt zijn ervaring de ploeg enorm. Zijn vrije trappen zijn goed en hij is een echte leider. Daardoor komt Youri Tielemans wat meer in de schaduw te staan, maar ik ben ervan overtuigd dat die twee steeds meer complementair zullen worden", zegt Fabrice N'Sakala in het Laatste Nieuws.

"Ik hou van dergelijke speler," begint Bram Nuytinck. "Steven is constant aanspeelbaar, dat maakt het voor ons als verdedigers een stuk makkelijker. Hij zet ook altijd druk vooruit. Je ziet dat hij steeds de bal wil hebben. Hij is ook een speler die de andere spelers beter laat voetballen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.