Mitrovic laat zich niet vangen

MAANDAG, 25 AUGUSTUS 2014, 08:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

Vorig jaar trapte hij nog in de val van Bjorn Engels met een rode kaart tot gevolg, dit jaar toont Aleksandar Mitrovic dat hij zich niet meer zo rap laat vangen. Na een fout van Robson bleef hij kalm toen Hubert hem provoceerde.


Laat ons vooral niet vergeten dat Mitrovic nog altijd maar negentien jaar is. Gisteren gaf hij een wat gelaten indruk op het veld en naar het einde toe zat hij stikkapot. Hasi verklaarde eerder deze week nog dat hij bang werd dat het vele trainen een beetje teveel ging worden voor de jonge Serviër.

Mitrovic gaf al eerder aan dat hij zich niet zo vlug meer ging laten vangen en dat liet hij ook gisteren zien. Nadat hij op een fout op Robson de les werd gespeld door Hubert gingen de twee even hoofd aan hoofd staan, maar verder dan wat haantjesgedrag kwam het niet. Mitrovic bleef kalm en leverde het bewijs dat hij volwassener is geworden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.