Bekerduel toch in eigen stadion?

DINSDAG, 26 AUGUSTUS 2014, 10:23 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op 24 september trekt Anderlecht naar Maasmechelen voor het bekerduel tegen Patro Eisden. Of komen de Limburgers naar Brussel? Voorzitter Robert Stevens sluit niet uit dat Patro het thuisvoordeel verkoopt.


"Anderlecht spreekt Nederlands en wij ook, dus er kan altijd gepraat worden. Het is altijd verleidelijk als er centen op tafel komen", antwoord Stevens op de vraag of Patro Eisden Maasmechelen zijn thuisvoordeel eventueel zou verkopen. "Maar we gaan dit nog intern bespreken, ook met onze supporters. We moeten ook met hen rekening houden."

Coach Eric Eurlings kijkt alvast heel erg uit naar het duel met Anderlecht. "Dit is een schitterende affiche. Al van toen ik een kind was, ben ik fan van Anderlecht. Met Winterslag speelde ik twee keer tegen Anderlecht: in competitie en de beker. Dertig jaar later vertel ik er nog over. Deze bekermatch wordt het grote Anderlecht tegen het kleine Anderlecht, want zo wordt Patro al decennia lang omschreven omwille van zijn spel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.