Manager Heylen: "Nog oplossing zoeken"

DINSDAG, 26 AUGUSTUS 2014, 12:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Als Marcin Wasilewski naar Anderlecht terugkeert, zakt Michaël Heylen naar plek vier in de pikorde van centrale verdedigers. Een jonge voetballer als Heylen moet echter spelen en dus is een uitleenbeurt niet uitgesloten.


"Het is gevaarlijk om in het voetbal uit te gaan van veronderstellingen, maar het is inderdaad de bedoeling om met Anderlecht te gaan praten en een oplossing te zoeken voor Michaël", vertelt zijn manager Evert Maeschalck aan Voetbalkrant.

De voorbije weken werd Heylen onder meer gelinkt aan Kortrijk, Westerlo en Charleroi. "Westerlo en Charleroi hebben geïnformeerd, Kortrijk niet. Maar geen van hen heeft een concrete aanbieding gedaan. Er is ook nog belangstelling uit Nederland."

Vorig seizoen speelde Heylen op uitleenbasis 29 wedstrijden voor Kortrijk, waarvan 24 als basisspeler. Bij Anderlecht haalde hij dit seizoen nog maar één keer het scheidsrechtersblad: in de Supercup tegen Lokeren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.