Supporteren voor Besiktas en Kopenhagen

WOENSDAG, 27 AUGUSTUS 2014, 08:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond worden de laatste wedstrijden in de play-offs van de Champions League gespeeld. Daarna weet Anderlecht of het bij de loting morgen in pot 3 of pot 4 zit. Paars-wit is hiervoor afhankelijk van de uitslagen in twee duels.


Vanavond worden de laatste vijf tickets voor de poules van de Champions League uitgedeeld. Vijf teams zijn al zeker van een stekje in pot 3 en Olympiakos zit in pot 2 of pot 3 (afhankelijk van resultaat Arsenal). Er zijn dus nog twee plaatsen vacant in pot 3.

Deze vijf confrontaties bepalen straks wie nog naar de poulefase mag:
Red Bull Salzburg - Malmö FF (heen: 2-1)
Steaua Boekarest - Ludogorets (heen: 1-0)
Arsenal - Besiktas (heen: 0-0)
Kopenhagen - Leverkusen (heen: 2-3)
Napoli - Atletic Bilbao (heen: 1-1)

De winnaars van de eerste twee duels komen sowieso in pot 4 wegens een slechtere coëfficiënt dan Anderlecht. Napoli en Bilbao hebben allebei een betere coëfficiënt dan Anderlecht en de winnaar van dit duel komt dus in pot 3 terecht.

Dit maakt dat er nog twee plaatsen vacant zijn in pot 3. Daarvoor komen Anderlecht, Olympiakos (bij winst Arsenal) en Leverkusen in aanmerking. Indien Besiktas en/of Kopenhagen erin slagen om Arsenal en/of Leverkusen uit te schakelen, dan belandt Anderlecht in pot 3. Winnen zowel Arsenal als Leverkusen, dan komt Anderlecht in pot 4 terecht.

We weten dus voor wie we straks moeten supporteren!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.